autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu spanac si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua, , 200 g spanac, , 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1 lingura hasmatuchi taiat marunt, , 2 cepe verzi, , 3 linguri de lapte, , 50 g unt, , putina nucsoara, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa, tocati-o marunt si puneti-o sa se caleasca in 25 g unt. Adaugati frunzele de spanac spalate, zvantate si taiate fasii, amestecati si luati tigaia de pe foc. (Spanacul trebuie doar sa se inmoaie, nu sa se fiarba). Sarati, piperati, adaugati verdeata si varsati compozitia intr-un castron. Bateti ouale cu lapte, sare, piper si nucsoara si lasati-le sa se prajeasca in restul de unt, pana ce s-au inchegat. Puneti deasupra spanacul si verdeata, rulati omleta cu o spatula si lasati-o inca cateva minute pe foc mic. Se poate servi fierbinte sau calduta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OMLETA

OMLETA

Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua cu castraveti

Oua cu castraveti

Se taie castravetii bucatele (de grosimea unui deget), se prajesc in tigaie cu unt, patrunjel si

4 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua
  • 200 g spanac
  • 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura hasmatuchi taiat marunt
  • 2 cepe verzi
  • 3 linguri de lapte
  • 50 g unt
  • putina nucsoara
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
OMLETĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER