Curatati ceapa, tocati-o marunt si puneti-o sa se caleasca in 25 g unt. Adaugati frunzele de spanac spalate, zvantate si taiate fasii, amestecati si luati tigaia de pe foc. (Spanacul trebuie doar sa se inmoaie, nu sa se fiarba). Sarati, piperati, adaugati verdeata si varsati compozitia intr-un castron. Bateti ouale cu lapte, sare, piper si nucsoara si lasati-le sa se prajeasca in restul de unt, pana ce s-au inchegat. Puneti deasupra spanacul si verdeata, rulati omleta cu o spatula si lasati-o inca cateva minute pe foc mic. Se poate servi fierbinte sau calduta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii