autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu spanac si verdeata

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
6 oua, 200 g spanac, 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura hasmatuchi taiat marunt, 2 cepe verzi, 3 linguri de lapte, 50 g unt, putina nucsoara, sare, piper., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Curatati ceapa, tocati-o marunt si puneti-o sa se caleasca in 25 g unt. Adaugati frunzele de spanac spalate, zvantate si taiate fasii, amestecati si luati tigaia de pe foc. (Spanacul trebuie doar sa se inmoaie, nu sa se fiarba). Sarati, piperati, adaugati verdeata si varsati compozitia intr-un castron. Bateti ouale cu lapte, sare, piper si nucsoara si lasati-le sa se prajeasca in restul de unt, pana ce s-au inchegat. Puneti deasupra spanacul si verdeata, rulati omleta cu o spatula si lasati-o inca cateva minute pe foc mic. Se poate servi fierbinte sau calduta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Platou cald rapid

Platou cald rapid

Incalzesc mezelul,ouale le prepar sub forma de ochiuri.Presar cascaval ras pe razatoare. Servim cu

5 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Poienita cu ciuperci

Poienita cu ciuperci

Morcovii, pieptul si cartofii se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert si s-au racit se dau

36 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 g spanac
  • 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura hasmatuchi taiat marunt
  • 2 cepe verzi
  • 3 linguri de lapte
  • 50 g unt
  • putina nucsoara
  • sare
  • piper.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Placinta cu dovlecei