Reteta postata pe: 16 septembrie 2005
Ingrediente
6 oua, 200 g spanac, 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura hasmatuchi taiat marunt, 2 cepe verzi, 3 linguri de lapte, 50 g unt, putina nucsoara, sare, piper., (pentru 4 persoane)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatati ceapa, tocati-o marunt si puneti-o sa se caleasca in 25 g unt. Adaugati frunzele de spanac spalate, zvantate si taiate fasii, amestecati si luati tigaia de pe foc. (Spanacul trebuie doar sa se inmoaie, nu sa se fiarba). Sarati, piperati, adaugati verdeata si varsati compozitia intr-un castron. Bateti ouale cu lapte, sare, piper si nucsoara si lasati-le sa se prajeasca in restul de unt, pana ce s-au inchegat. Puneti deasupra spanacul si verdeata, rulati omleta cu o spatula si lasati-o inca cateva minute pe foc mic. Se poate servi fierbinte sau calduta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si verdeata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata de pui:
Crema de branza se omogenizeaza cu maioneza
Se adauga nuca pisata (a mea a fost
4 voturi
1 comentariu
1h 45 min
Ceapa o curatam si o taiem rondele, ardeiul il taiem cubulete.
Batem bine ouale intr-un bol si
6 voturi
5 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate