autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu spanac si verdeata

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
6 oua, 200 g spanac, 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura hasmatuchi taiat marunt, 2 cepe verzi, 3 linguri de lapte, 50 g unt, putina nucsoara, sare, piper., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Curatati ceapa, tocati-o marunt si puneti-o sa se caleasca in 25 g unt. Adaugati frunzele de spanac spalate, zvantate si taiate fasii, amestecati si luati tigaia de pe foc. (Spanacul trebuie doar sa se inmoaie, nu sa se fiarba). Sarati, piperati, adaugati verdeata si varsati compozitia intr-un castron. Bateti ouale cu lapte, sare, piper si nucsoara si lasati-le sa se prajeasca in restul de unt, pana ce s-au inchegat. Puneti deasupra spanacul si verdeata, rulati omleta cu o spatula si lasati-o inca cateva minute pe foc mic. Se poate servi fierbinte sau calduta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua in cuiburi

Oua in cuiburi

V-ati saturat de clasicele oua de mic dejun sau clasica omleta? Aceasta este o reteta numai buna

1 vot    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb in coaja, dupa ce s-au fiert se tin pentru citeva minute in apa rece pentru a putea

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 g spanac
  • 1 lingura de cozi de ceapa verde taiate marunt
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura hasmatuchi taiat marunt
  • 2 cepe verzi
  • 3 linguri de lapte
  • 50 g unt
  • putina nucsoara
  • sare
  • piper.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute in sos de maioneza