Spanacul se alege si se spala bine frunza cu frunza sub jet de apa rece, dupa care se pune la scurs;
Dupa ce se scurge, se caleste usor in margarina (unt), amestecand pina este patruns;
Ouale se spala, se sparg, separand albusurile de galbenusuri;
Se bat galbenusurile bine, condimentandu-se cu sare si piper, dupa care se adauga spanacul calit si scurs de margarina(unt),amestecandu-se;
Albusurile se bat separat spuma si se incorporeaza in compozitia de spanac,(putandu-se adauga laptele sau smantana), dupa care se toarna in tigaia incinsa in prealabil si unsa cu o lingura de ulei;
Se coace pe ambele parti, se rastoarna pe un platou, se rade deasupra putin cascaval.
SFAT: se poate servi cu salata verde asezonata cu un dressing vinegreta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii