autor:

Anonim

» » Aperitive

omleta cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
oua, sare, ulei, sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oulele, cate 2 la portie, se sparg intr-un vas, se adauga sare si se bat. Sunca taiata se prajeste in ulei, apoi se adauga ouale, se rumenesc pe ambele parti si se ruleaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Omleta cu sunca la cuptor

Omleta cu sunca la cuptor

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita .Se adauga branza de vaca maruntita si sunca

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Omleta calzone cu costita afumata/sunca

Omleta calzone cu costita afumata/sunca

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2). Condimentati cu sare, piper si adaugati cate

6 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • sare
  • ulei
  • sunca presata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata