autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

omleta cu sunca presata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
oua, sare, ulei, sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oulele, cate 2 la portie, se sparg intr-un vas, se adauga sare si se bat. Sunca taiata se prajeste in ulei, apoi se adauga ouale, se rumenesc pe ambele parti si se ruleaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Omleta cu legume si sunca presata

Omleta cu legume si sunca presata

Punem o tigaie intinsa la incins,in timpul acesta taiem feliute ciupercile si ceapa verde, cand tigaia

0 voturi    1 comentariu
25 min
Aperitive cu oua
Tartă cu spanac

Tartă cu spanac

1. Noi am pregătit aluatul folosind robotul de bucătărie,dar dacă nu aveţi se poate face şi

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • sare
  • ulei
  • sunca presata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CIUPERCI PRAJITE