Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill.
Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare).
Intre timp, batem ouale spuma impreuna cu busuiocul si condimentele (sarea si piperul).
Adaugam smantana si omogenizam.
Asezam apoi feliile de vinete intr-o tigaie unsa cu putin ulei si adaugam ouale batute si ardeiul gras taiat in cuburi mici.
Coacem omleta la foc mic.
Inainte de servire adaugam cascavalul taiat cuburi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii