Se curata ardeiul iute de seminte si nervuri si se taie rondele. Usturoiul curatat se toaca marunt, iar 1/2 de ardei gras se taie cubulete. Se pun toate intr-o craticioara, se adauga zaharul si otetul si se lasa sa fiarba, incet, circa 20 de minute.
Se spala ceapa, se scurge fasolea verde, iar ardeii grasi se taie fasii. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, se prajesc toate legumele, plus orezul, si se condimenteaza cu sare si praf de mirodenii. Se toarna peste ele ouale batute si se lasa sa se inchege, cu capac, circa 10 minute.
In uleiul ramas, se prajesc fasiile de piept de pui, pana ce se rumenesc frumos, si se servesc cu omleta de legume si sosul de ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii