autor:

Halaszi_Alexandra

» » Aperitive

Omleta de vara

Autor: Halaszi_Alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Halaszi_Alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2013

Ingrediente
2 oua, un fir de ceapa, jumatate de rosie, o lingura de ulei, 50 g cascaval afumat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul. Se taie ceapa marunt si rosia cubulete. Se calesc pana se inmoaie rosia, dupa care se adauga ouale batute putin in prealabil. Se amesteca bine pana se gateste oul. Se serveste cu cascaval ras deasupra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Budinca de paine

Budinca de paine

Atat de bine a mirosit budinca in cuptor incat va spun sincer ca am plecat 5 minute de langa ea,sa

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua
Ciuperci cu oua

Ciuperci cu oua

Se spala si se feliaza marunt ciupercile, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta

29 voturi    17 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • un fir de ceapa
  • jumatate de rosie
  • o lingura de ulei
  • 50 g cascaval afumat

Raporteaza reteta

Retete
de Halaszi_Alexandra
Cozonac

Cozonac

Se incalzeste putin laptele si se dizolva zaharul in el. Se adauga si coaja de lamaie. Separat,

8 voturi    7 comentarii
4h
Dulciuri diverse
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Se taie sunca cubulete, se da branza si cascavalul pe razatoare si se maruntesc maslinele. Se amesteca

29 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Drob de porc