autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta delicioasa

Autor: Maria Avramescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Avramescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2007

Ingrediente
1 ardei gras, 1 legatura ceapa verde, 3 cartofi de marime medie, 100 g kaizer, 100 g parizer, salam sau carnaciori, leustean, 8-10 oua, , ,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii si ardeii si se prajesc pe rand, se scot intr-un castron, se taie cubulete kaizerul si parizerul si se prajesc impreuna dupa care se scot peste cartofi si ardei.
Intrun castron se bat oualele bine cu putina sare piper si cu leustean taiat marunt dupa care se omogenizeaza incet cu cartofii, ardeiul si mezelurile prajite.
Se unge o tigaie de marime mare cu ulei si se toarna compozitia dupa care se baga la cuptorul incins, omleta este gata atunci cand deasupra se rumeneste putin.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta delicioasa

Omleta delicioasa

Se taie salamul fasii si branza cubulete si se prajesc in putin unt,se adauga rosia taiata cubulete

18 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Scob

Scob

Se bat ouale,se adauga brinza si mararul tocat marunt se toarna compozitia intr-o tigaie incinsa

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei gras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 cartofi de marime medie
  • 100 g kaizer
  • 100 g parizer
  • salam sau carnaciori
  • leustean
  • 8-10 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ouă umplute cu pateu