autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta Diavolo

Autor: z z (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: z z (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2008

Ingrediente
2 oua1 galbenusbaconcascavalsarepipersos picant

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Se bat cele 2 oua, impreuna cu galbenusul; se adauga dupa gust sare si piper; se rade cascavalul si se toaca bacon-ul; se adauga sosul picant si se aseaza intr-o tigaie, unsa in prealabil cu unt sau ulei, timp de 2 minute.
Se aseaza intr-o farfurie si se presara marar dupa gust.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Diavolo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Omleta pe pat de bacon cu parmezan

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat

4 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Oua coapte cu praz cremos

Oua coapte cu praz cremos

Se caleste ceapa in unt si apoi se adauga 4 linguri de smantana. Se lasa pe foc mic pana scade sosul.

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 oua1 galbenusbaconcascavalsarepipersos picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Terina de legume