autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta Diavolo

Autor: z z (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: z z (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2008

Ingrediente
2 oua1 galbenusbaconcascavalsarepipersos picant

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Se bat cele 2 oua, impreuna cu galbenusul; se adauga dupa gust sare si piper; se rade cascavalul si se toaca bacon-ul; se adauga sosul picant si se aseaza intr-o tigaie, unsa in prealabil cu unt sau ulei, timp de 2 minute.
Se aseaza intr-o farfurie si se presara marar dupa gust.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Diavolo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Curățăm cu mare grijă ouăle pentru a nu lăsa coji. Curățăm și spălăm ridichile și

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Aperitive

Aperitive

crema pateu: pateul se freaca bine cu un galbenus fiert si 200gr unt ,se adauga sare si piper dupa

12 voturi    1 comentariu
5h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 oua1 galbenusbaconcascavalsarepipersos picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv ornamental