autor:

Laura Teodora

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Omleta din albusuri cu sparanghel

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
100 g sparanghel, sare si piper, 4 albusuri, 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se pregateste sparanghelul, adica se fierbe pana se inmoaie. Separat, se bat albusurile spuma dar nu atat de tare astfel incat, amestecul sa curga.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie care nu se lipeste. Se toarna omleta in vas, se asezoneaza, si se prajeste la flacara potrivita, timp de 3-4 minute.
Se trece omleta pe o farfurie. Se aseaza sparanghelul in tigaie, apoi peste el se pune omleta. Se mai prajesc inca 2-3 minute, pana cand partea de jos s-a intarit iar sparanghelul s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta din albusuri cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pateu de nuci cu usturoi

Pateu de nuci cu usturoi

Pateu de nuci cu usturoi Acum ceva timp am gustat un pateu de nuci cu usturoi, facut de o doamna

5 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Vanata inainte de a o introduce in cuptor,o taiem felii,o presaram cu sare fina si o tinem pe servetel

4 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Delicios dar cam scumpa omleta.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g sparanghel
  • sare si piper
  • 4 albusuri
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Varza calita