autor:

Laura Teodora

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Omleta din albusuri cu sparanghel

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
100 g sparanghel, sare si piper, 4 albusuri, 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se pregateste sparanghelul, adica se fierbe pana se inmoaie. Separat, se bat albusurile spuma dar nu atat de tare astfel incat, amestecul sa curga.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie care nu se lipeste. Se toarna omleta in vas, se asezoneaza, si se prajeste la flacara potrivita, timp de 3-4 minute.
Se trece omleta pe o farfurie. Se aseaza sparanghelul in tigaie, apoi peste el se pune omleta. Se mai prajesc inca 2-3 minute, pana cand partea de jos s-a intarit iar sparanghelul s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta din albusuri cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chili cu fasole colorata, rosii si porumb

Chili cu fasole colorata, rosii si porumb

1. Intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc potrivit.Se pun ceapa, usturoiul, ardeiul gras, morcovul

3 voturi    16 comentarii
1h
Retete vegetariene
Paine rustica (raw vegan)

Paine rustica (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai

6 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Delicios dar cam scumpa omleta.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g sparanghel
  • sare si piper
  • 4 albusuri
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Lipie cu pastă de năut (humus) şi castraveţi muraţi