1.Se ia peste ''Ptasiu'' prajit,si se alege de pe oase.2-3 cepe taiate marunt se pun intro tigaie la prajit la foc incet,apoi se pune si pestele,se calesc putin , apoi se adauga 2-3 rosii taiate felii.
2.Smintina se bate cu 2-3 oua apoi se adauga faina si se bate putin.
3.Tigaia in care se prajeste pestela cu cepa si rosii se adauga smintina pregatita,se amesteca si se lasa vreo 5 min la foc incet.Apoi se pune un capac si se lasa 30 de min
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii