Omleta din peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste prajit
  • 2-3 oua
  • 500gr smintina
  • 50gr faina
  • ceapa
  • rosii

Mod de preparare

1.Se ia peste ''Ptasiu'' prajit,si se alege de pe oase.2-3 cepe taiate marunt se pun intro tigaie la prajit la foc incet,apoi se pune si pestele,se calesc putin , apoi se adauga 2-3 rosii taiate felii.

2.Smintina se bate cu 2-3 oua apoi se adauga faina si se bate putin.

3.Tigaia in care se prajeste pestela cu cepa si rosii se adauga smintina pregatita,se amesteca si se lasa vreo 5 min la foc incet.Apoi se pune un capac si se lasa 30 de min

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise