1.Se ia peste ''Ptasiu'' prajit,si se alege de pe oase.2-3 cepe taiate marunt se pun intro tigaie la prajit la foc incet,apoi se pune si pestele,se calesc putin , apoi se adauga 2-3 rosii taiate felii.
2.Smintina se bate cu 2-3 oua apoi se adauga faina si se bate putin.
3.Tigaia in care se prajeste pestela cu cepa si rosii se adauga smintina pregatita,se amesteca si se lasa vreo 5 min la foc incet.Apoi se pune un capac si se lasa 30 de min
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii