autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta englezeasca

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
5 oua, 5-6 carnati, 5 ciuperci, 5 rosii mai mici, 150 gr costita

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun carnatii (taiati cubulete) la prajit in ulei de masline, se adauga ciupercile taiate felii, rosiile taiate in jumatati sau sferturi (depinde de marimea rosiilor) si costita.

Cand s-au rumenit carnatii si costita se sparg ouale printre celelalte astfel incat albusul oualelor sa uneasca toate celelalte ingrediente si sa iasa ca o ompleta.

Cand sunt aproate gata oualele, se dau putin la cuptor sa se rumeneasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta englezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Morcovi inveliti in sunca

Morcovi inveliti in sunca

Se aleg morcovi subtiri si mici se pun la fiert, cand sunt gata se scot. Se invelesc in sunca si

13 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ

25 voturi    20 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5-6 carnati
  • 5 ciuperci
  • 5 rosii mai mici
  • 150 gr costita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti a la Monique