autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta englezeasca

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
5 oua, 5-6 carnati, 5 ciuperci, 5 rosii mai mici, 150 gr costita

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun carnatii (taiati cubulete) la prajit in ulei de masline, se adauga ciupercile taiate felii, rosiile taiate in jumatati sau sferturi (depinde de marimea rosiilor) si costita.

Cand s-au rumenit carnatii si costita se sparg ouale printre celelalte astfel incat albusul oualelor sa uneasca toate celelalte ingrediente si sa iasa ca o ompleta.

Cand sunt aproate gata oualele, se dau putin la cuptor sa se rumeneasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta englezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta de somon

Pasta de somon

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara

10 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu legume

Rulada de pui cu legume

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5-6 carnati
  • 5 ciuperci
  • 5 rosii mai mici
  • 150 gr costita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitive de primavara