autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Omleta ficei mele

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
oua 2buc, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat ouale, se amesteca cu sare. Intr-o tigaie se pune putin ulei si se lasa la incins. Se aduga ouale si se prajesc. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta ficei mele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua vopsite, de Sf. Paste

Oua vopsite, de Sf. Paste

Se spala ouale si se degreseaza bine, apoi se pun la fiert. De cand da primul clocot se mai lasa

13 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Clatite umplute cu carne

Clatite umplute cu carne

Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai

21 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Felicitari micutei bucatarese!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Priceputa ca mama! Felicitari la amandoua!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Buna omleta, draguta fetita. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Tarta aperitiv