Se spala ardeiul si se taie cubulete, la fel si ceapa se taie foarte mica.
Kaiser-ul se taie cubulete si se pune in ulei incins sa se rumeneasca putin dupa care se adauga ceapa si apoi ardeiul.
Ouale se pun intr-un vas si se omogenizeaza impreuna cu smantana si condimentele, cand ceapa este calita bine se adauga ouale si se lasa sa se rumeneasca bine.
Se asaza pe o farfurie intinsa si se orneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii