Se taie feli: carnatii si sunca ,ceapa,ardeii,ciupercile,maslinele. Patrunjelul se taie marunt. Rosiile se decojesc si se taie felii. Se calesc usor intr-o tigaie tip teflon,adaugandu-se pe rand : carnatii si sunca, apoi ceapa ,ardeii si ciupercile si in final se adauga rosiile, maslinele si verdeata.
Se pun oualele batute bine la sfarsit si se pune capacul pentru cateva minute cu focul mai mic. Se verifica cand a devenit totul compact fara a se rumeni prea tare si se rastoarna pe platou.
Ps: Dupa gust se adauga si un praf de Knorr ardei si verdeturi
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii