autor:

carmen tudor

» » Aperitive

Omleta INCOGNITO

Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Ingrediente
3 oua, 10 masline taiate feli subtiri, 1 buc ceapa alba, 100 gr bacon sau kaizer, verdeata, 2 rosii, ardei gras, 100 gr carnati afumati subtiri, 2 ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie feli: carnatii si sunca ,ceapa,ardeii,ciupercile,maslinele. Patrunjelul se taie marunt. Rosiile se decojesc si se taie felii. Se calesc usor intr-o tigaie tip teflon,adaugandu-se pe rand : carnatii si sunca, apoi ceapa ,ardeii si ciupercile si in final se adauga rosiile, maslinele si verdeata.



Se pun oualele batute bine la sfarsit si se pune capacul pentru cateva minute cu focul mai mic. Se verifica cand a devenit totul compact fara a se rumeni prea tare si se rastoarna pe platou.



Ps: Dupa gust se adauga si un praf de Knorr ardei si verdeturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta INCOGNITO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de ficat vegetarian

Pate de ficat vegetarian

Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta

9 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Mult si bun

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Arata destul de copios acest dejun.Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Pentru un mic dejun copios este o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 10 masline taiate feli subtiri
  • 1 buc ceapa alba
  • 100 gr bacon sau kaizer
  • verdeata
  • 2 rosii
  • ardei gras
  • 100 gr carnati afumati subtiri
  • 2 ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de carmen tudor
Budinca din paste cu lapte batut

Budinca din paste cu lapte batut

Se fierb partial pastele in apa cu sare;se scot si se pun in tava unsa cu ulei[unt];separta se bat

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Budinci
Peste alb cu cartofi natur

Peste alb cu cartofi natur

Se fierb cartofii taiati cuburi mai mari sau sferturi. Se prajeste la foc mic pestele alb in tigaie

2 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mult si bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci