autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta Japoneza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Japoneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu cascaval si bacon

Omleta cu cascaval si bacon

Batem ouale bine, adaugam sare si piper dupa gust. Incingem tigaia, in care punem putin ulei, adaugam

3 voturi    4 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Rulada

Rulada

Intr-un vas bateti ouale cu mixerul sau cu telul, apoi adaugati treptat smantana, faina si condimentele.

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • faina
  • o ceapa
  • un morcov
  • jumatate vinata
  • un ardei gras
  • un cartof

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Balmos din porumb alb sau galben, cu oua si carnati de casa