autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta Japoneza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
2 oua, faina, o ceapa, un morcov, jumatate vinata, un ardei gras, un cartof

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Japoneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Aperitive

Aperitive

crema pateu: pateul se freaca bine cu un galbenus fiert si 200gr unt ,se adauga sare si piper dupa

12 voturi    1 comentariu
5h
Aperitive cu oua
Omleta cu ton

Omleta cu ton

Scurgem cutia de ton de apa si apoi scoatem tonul il punem intr-un bol si il amestecam cu cele 2

8 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • faina
  • o ceapa
  • un morcov
  • jumatate vinata
  • un ardei gras
  • un cartof

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ardei umplut cu cascaval si oua