Curatati cartofii si taiatii cuburi nu prea groase. Curatati si ardeii si taiatii cuburi. Curatati ceapa tocati-o marunt si prajiti-o putin cu 4 linguri ulei la foc mic si cu tigaia acoperita. Adaugati cartofii si ardeii, sarati, piperati si lasati sa se prajeasca acoperit la foc mic pentru 15-20 minute, amestecand din cand in cand (puteti adauga si putina apa). Lasati sa se raceasca.
Bateti ouale cu branza, laptele si frunzele de salvie tocate marunt, putina sare si putin piper apoi adaugati cartofii cu ardei si amestecati bine.
Turnati compozitia intr-o tava unsa cu ulei si cuoaceti in cuptorul cald la 180°C/ 25-30 minute. Taiati bucati si serviti omleta calda sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii