Radem parmezanul si spalam si taiem marunt patrunjelul.
Curatam ceapa si o taiem marunt.Intr-o oala mai mare,adaugam 30 ml ulei de masline si ceapa.Lasam 1 minut sa se caleasca dupa care adaugam legumele congelate.Amestecam bine si le mai lasam 5 minute pe foc.Adaugam un pic de apa si le mai lasam pe foc ,daca nu sunteti siguri ca legumele s-au fiert.Cand s-a evaporat lichidul legumelor,adaugati pesmet si sare.Amestecati din nou si luati-le de pe foc.Aprindem cuptorul la 180°.Se bat ouale cu un pic de sare fina,dar nu prea mult,ca altfel nu se umfla in cuptor.Se adauga peste ouale batute lapte sau smantana,branza rasa si patrunjelul.Se adauga legumele gata preparate.Se unge o tava cu uleiul ramas,se adauga compozitia de oua si legume si se da la cuptor cca 30 minute la 180°.
Trebuie sa se umfle si sa prinda culoare.Cand este gata,se taie in bucati de marimea dorita.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii