autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Omleta la cuptor cu legume

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
6-7 oua, legume congelate ( eu am folosit o punga de 1 kg), 1 ceapa, 40 ml ulei de masline, 50 gr parmezan, 20 gr pesmet, 50 ml lapte sau smantana, patrunjel verde, sare fina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

29 voturi

Mod de preparare

Radem parmezanul si spalam si taiem marunt patrunjelul.
Curatam ceapa si o taiem marunt.Intr-o oala mai mare,adaugam 30 ml ulei de masline si ceapa.Lasam 1 minut sa se caleasca dupa care adaugam legumele congelate.Amestecam bine si le mai lasam 5 minute pe foc.Adaugam un pic de apa si le mai lasam pe foc ,daca nu sunteti siguri ca legumele s-au fiert.Cand s-a evaporat lichidul legumelor,adaugati pesmet si sare.Amestecati din nou si luati-le de pe foc.Aprindem cuptorul la 180°.Se bat ouale cu un pic de sare fina,dar nu prea mult,ca altfel nu se umfla in cuptor.Se adauga peste ouale batute lapte sau smantana,branza rasa si patrunjelul.Se adauga legumele gata preparate.Se unge o tava cu uleiul ramas,se adauga compozitia de oua si legume si se da la cuptor cca 30 minute la 180°.
Trebuie sa se umfle si sa prinda culoare.Cand este gata,se taie in bucati de marimea dorita.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc

17 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive
Aperitiv din dovlecel

Aperitiv din dovlecel

Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman apoi se

4 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Leon Gatina , 02 februarie 2014

    DUPA O PALINCA

  • Fara foto

    Zvetlana Popescu , 01 februarie 2014

    Cred ca este buna ...arata super

  • Fara foto

    Ana Bucsa , 01 februarie 2014

    trebuie incercata si gustata !!!!!!

    • Fara foto

      Cernea Florica , 01 februarie 2014

      DUPA O PALINCA

    • Fara foto

      Maria Ursu , 01 februarie 2014

      Mia Ursu,Cred ca este gustoasa,saptamina viitoare poate o incerc si eu.Te pup,imi este dor de tine.

    • Fara foto

      Crina Anna Vidikan , 04 decembrie 2013

      finom

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2012

      Foarte frumos colorata de la legume, cred ca e si foarte buna!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

      Delicioasa, sanatoasa si hranitoare ! *****

    • Fara foto

      Onofrei (Maestru bucatar) , 17 martie 2011

      As incerca-o, imi place,, se poate face si cu legume proaspete, calite in prealabil, o reteta vegetariana pe cinste

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

      Arata minunat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

29 voturi

Ingrediente

  • 6-7 oua
  • legume congelate ( eu am folosit o punga de 1 kg)
  • 1 ceapa
  • 40 ml ulei de masline
  • 50 gr parmezan
  • 20 gr pesmet
  • 50 ml lapte sau smantana
  • patrunjel verde
  • sare fina

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos colorata de la legume, cred ca e si foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cea de-a VII-a intilnirea a "Gustoaselor" la Bran-Predelut 15-17 iulie 2015 - Prima parte