autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari, , 2 tulpini de praz, , 4 cepe mici (de arpagic), , 2 pumni patrunjel verde tocat, , 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin, cimbru, salvie etc.), , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.
Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantati si tocati marunt patrunjelul verde si amestecati-le pe toate cu ouale batute.
Incorporati si ierburile uscate si amestecati din nou.
Varsati compozitia intr-o forma, acoperiti-o cu o folie de aluminiu si dati-o 40-45 de minute la cuptorul incins. La jumatatea timpului de copt, indepartati folia. Serviti omleta fierbinte.
Atentie: Prazul si ceapa pot fi inlocuite cu alte legume, iar mirodeniile sau verdeata, de asemenea. Incercati, de exemplu, cu fasole verde, dovlecei si coriandru.
Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.
Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantat
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune cate un varf de cutit de sare si peste galbenusuri,

1 vot    3 comentarii
25 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari
  • 2 tulpini de praz
  • 4 cepe mici (de arpagic)
  • 2 pumni patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin
  • cimbru
  • salvie etc.)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina Stanciu
Prajitura „betiva”

Prajitura „betiva”

Blatul - Untul se freaca cu zaharul si cacao. Se adauga laptele si esenta de rom, si se pun toate

30 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri
Prajitura cu lamaie

Prajitura cu lamaie

Incingeti cuptorul la 180gr. Radeti coaja uneia dintre lamai, dupa care stoarceti-le pe amandoua

33 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata

Prajitura cu crema de ciocolata

Se incalzesc, pe foc mic, 500 g de frisca nebatuta si se incorporeaza 400 g ciocolata rupta bucatele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Briose cu cascaval si oua de prepelita

Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam untul, pana obtinem o spuma. Adaugam,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive