autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari, , 2 tulpini de praz, , 4 cepe mici (de arpagic), , 2 pumni patrunjel verde tocat, , 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin, cimbru, salvie etc.), , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.


Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantati si tocati marunt patrunjelul verde si amestecati-le pe toate cu ouale batute.


Incorporati si ierburile uscate si amestecati din nou.


Varsati compozitia intr-o forma, acoperiti-o cu o folie de aluminiu si dati-o 40-45 de minute la cuptorul incins. La jumatatea timpului de copt, indepartati folia.


Serviti omleta fierbinte.


Atentie: Prazul si ceapa pot fi inlocuite cu alte legume, iar mirodeniile sau verdeata, de asemenea. Incercati, de exemplu, cu fasole verde, dovlecei si coriandru.
Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.


Spalati si taiati rondele prazul si
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive

Omleta la cuptor cu spanac

Ouale batute se amesteca cu mararul, ceapa, ardeiul tocate marunt, branza data pe razatoare si spanacul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari
  • 2 tulpini de praz
  • 4 cepe mici (de arpagic)
  • 2 pumni patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin
  • cimbru
  • salvie etc.)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina Stanciu

Prajitura „betiva”

Blatul - Untul se freaca cu zaharul si cacao. Se adauga laptele si esenta de rom, si se pun toate

30 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri

Prajitura cu lamaie

Incingeti cuptorul la 180gr. Radeti coaja uneia dintre lamai, dupa care stoarceti-le pe amandoua

33 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Prajitura cu crema de ciocolata

Se incalzesc, pe foc mic, 500 g de frisca nebatuta si se incorporeaza 400 g ciocolata rupta bucatele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Salata cu oua

Salata cu oua

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, le clatești cu apă rece. Între timp tai șunca in bucățele mici,gogoșarul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca. Intre timp, pregatim celelalte ingrediente:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua