autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari, , 2 tulpini de praz, , 4 cepe mici (de arpagic), , 2 pumni patrunjel verde tocat, , 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin, cimbru, salvie etc.), , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.
Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantati si tocati marunt patrunjelul verde si amestecati-le pe toate cu ouale batute.
Incorporati si ierburile uscate si amestecati din nou.
Varsati compozitia intr-o forma, acoperiti-o cu o folie de aluminiu si dati-o 40-45 de minute la cuptorul incins. La jumatatea timpului de copt, indepartati folia. Serviti omleta fierbinte.
Atentie: Prazul si ceapa pot fi inlocuite cu alte legume, iar mirodeniile sau verdeata, de asemenea. Incercati, de exemplu, cu fasole verde, dovlecei si coriandru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta la cuptor cu spanac

Omleta la cuptor cu spanac

Ouale batute se amesteca cu mararul, ceapa, ardeiul tocate marunt, branza data pe razatoare si spanacul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari
  • 2 tulpini de praz
  • 4 cepe mici (de arpagic)
  • 2 pumni patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin
  • cimbru
  • salvie etc.)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
omleta cu sparanghel si urda