autor:

tradaro

» » Aperitive

Omleta la microunde a la Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
* 4 oua, * 1 lingura unt (margarina), * 100 g branza telemea rasa, * 2 fire de ceapa potrivite, * 100 ml lapte dulce, * 5-6 smochine, * 1 lingurita maioneza din usturoi a la Tradaro, * 1 rosie, * 1 lingura faina, * 1 lingura cascaval ras, * sare, * piper praf, * 1/4 lingurita cu chili, * 1 lingurita patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

- Intr-un bol se bat ouale bine, apoi se adauga laptele dulce si faina si se bate pana se leaga bine compozitia. Dupa aceea se pune maioneza din usturoi, branza telemea rasa, ceapa tocata marunt, rosia taiata feliute, smochinele taiate feliute subtiri, chili, sare, piper praf dupa gust si se amesteca bine ingredientele.
Se unge un vas de Yena cu unt sau margarina fara economie.
- Apoi totul se rastoarna in vasul de Yena cu capac si se baga in cuptorul cu microunde.
- Timpul cat se lasa in cuptorul cu microunde depinde de la un aparat la altul. Eu am lasat omleta in aparatul cu microunde 12 minute la putere maxima si a iesit foarte buna.
- Dupa ce se scoate din aparatul cu microunde se pune pe deasupra cascaval ras si patrunjel verde.
Se portioneaza si se serveste calda.

Se adauga si un strop de suflet cat va lasa inima.
Pofra buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la microunde a la Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu avocado

Curat ouale, le tai in jumatate,separ galbenusurile.Pasez avocado curatat de coaja, zeama de lamaie,gabenusurile,uleiul,mustarul,prazul

13 voturi    10 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Paine imbracata a la Grasu64

Paine imbracata a la Grasu64

Dam branza prin razatoarea cu ochiuri mici. Frecam branza cu laptele.Batem bine ouale si le adaugam,

10 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Delicioasa omletica

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Cred ca este gustoasa!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Intr-adevar,arata bine;si mie imi place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Hmmm,ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • * 4 oua
  • * 1 lingura unt (margarina)
  • * 100 g branza telemea rasa
  • * 2 fire de ceapa potrivite
  • * 100 ml lapte dulce
  • * 5-6 smochine
  • * 1 lingurita maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 rosie
  • * 1 lingura faina
  • * 1 lingura cascaval ras
  • * sare
  • * piper praf
  • * 1/4 lingurita cu chili
  • * 1 lingurita patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa omletica

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tortilla de patatas (Omleta cu cartofi)