- Intr-un bol se bat ouale bine, apoi se adauga laptele dulce si faina si se bate pana se leaga bine compozitia. Dupa aceea se pune maioneza din usturoi, branza telemea rasa, ceapa tocata marunt, rosia taiata feliute, smochinele taiate feliute subtiri, chili, sare, piper praf dupa gust si se amesteca bine ingredientele.
Se unge un vas de Yena cu unt sau margarina fara economie.
- Apoi totul se rastoarna in vasul de Yena cu capac si se baga in cuptorul cu microunde.
- Timpul cat se lasa in cuptorul cu microunde depinde de la un aparat la altul. Eu am lasat omleta in aparatul cu microunde 12 minute la putere maxima si a iesit foarte buna.
- Dupa ce se scoate din aparatul cu microunde se pune pe deasupra cascaval ras si patrunjel verde.
Se portioneaza si se serveste calda.
Se adauga si un strop de suflet cat va lasa inima.
Pofra buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii