Se spala cartofii si se pun la fiert, cu tot cu coaja, in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taia cubulete. Ceapa se curata se spala se taie marunt si se inabuse in ulei incins la care se adauga 2 linguri de apa. cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga cartofii costita afumata taiata fasii subtiri si rumenita separat in tigaie. Se codimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga patrrunjel verde si marar tocat fin si se amesteca totul pt omogenizare/ Se bat cu telul ouale intr-un castron si se toarna peste ingredintele din tigaie. Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti la foc potrivit si se ruleaza. Se serveste fierbinete.
In loc de cartofi se pot adauga ciuperci.
Se pot adauga 2-3 linguri de branza rasa in compozitie, iar deasupra o lingura de smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii