Este bine sa folosim la prajit o tigaie mai mica (20 cm diametru de ex.), pentru ca omleta sa fie cat mai aspectoasa.
Se incalzeste tigaia si se adauga uleiul in care se prajeste putin sunca (carnaciorul feliat). Se bat ouale, se adauga smantana si branza de oi maruntita, piperul dupa gust si se toarna in tigaie peste sunca rumenita. Se adauga feliile da paine astfel incat sa acopere cat mai bine omleta. Se coace acoperita cu un capac la foc mic pana se incheaga ouale. Se rastoarna astfel incat feliile de paine sa constituie baza si se adauga o lingura doua de ketchup iute sau dulce dupa gust. Se poate servi si cu salata verde sau de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii