Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Ingrediente

  • - 2 oua gaina
  • - 2 - 3 felii bacon ( kaizer )
  • - 1 lingurita de ulei de masline
  • - 2 linguri de parmezan ras
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1 varf cutit verdeturi de provence

Mod de preparare

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat ras.

2. Intr-o tigaie se pune feliile de bacon sa se rumeneasca, impreuna cu o lingurita de ulei de masline.

3. Dupa ce s-au rumenit feliile de bacon se pune amestecul de omleta si se lasa acoperit cca 5-6 minute la foc mediu.

4. Se serveste cu parmezanul ras care a mai ramas si putin marar uscat deasupra ca si decor.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume
Cartofi wedges

Cartofi wedges

Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...

Cartofi wedges
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise