autor:

Vladi

» » Aperitive

Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Ingrediente
- 2 oua gaina, - 2 - 3 felii bacon ( kaizer ), - 1 lingurita de ulei de masline, - 2 linguri de parmezan ras, - sare si piper dupa gust, - 1 varf cutit verdeturi de provence

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat ras.
2. Intr-o tigaie se pune feliile de bacon sa se rumeneasca, impreuna cu o lingurita de ulei de masline.
3. Dupa ce s-au rumenit feliile de bacon se pune amestecul de omleta si se lasa acoperit cca 5-6 minute la foc mediu.
4. Se serveste cu parmezanul ras care a mai ramas si putin marar uscat deasupra ca si decor.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pe pat de bacon cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mamaliga umpluta

Mamaliga umpluta

Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc

12 voturi    16 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Precis e o bunatate!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Delicioasa; una din retetele mele de omleta favorite!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua gaina
  • - 2 - 3 felii bacon ( kaizer )
  • - 1 lingurita de ulei de masline
  • - 2 linguri de parmezan ras
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1 varf cutit verdeturi de provence

Raporteaza reteta

Retete
de Vladi
Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

1. Se pregatesc foile de varza pt sarmale, se toaca restul de varza ramasa fideluta. 2. Toata carnea

4 voturi    2 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
File de somon cu piure de telina

File de somon cu piure de telina

1. Carnea se lasa la scurs si se inveleste cu proasaope de hartie. 2. Telina si morcovul se toaca

4 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Pui gorgonzola cu ciuperci

Pui gorgonzola cu ciuperci

1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu,

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Precis e o bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute cu ton