autor:

Gabrielaolteanu

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta speciala

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2012

Ingrediente
4 oua, telemea de vaca rasa, cascaval ras, branza cu mucegai albastru, branza camemebert, masline negre, salam, 1 carnat oltenesc, 1 ciuperca, parmesan ras, 4 fire chives

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente.
Am calit mai intai ciupercile, carnatul si salamul. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu branzeturile, maslinele si chives-ul taiat marunt. Peste ciupercile calite si carnat am adaugat amestecul cu oua. Tigaia dubla m-a ajutat sa o intorc frumos si sa-si pastreze aspectul.Cand am asezat-o pe farfurie am presarat parmesan.
Am servit cu rosii, ridichi proaspete si paine prajita.
Nu am mai pus sare caci branza era sarata, maslinele la fel si nu vroiam sa iasa potroaca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta speciala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Fritatta cu iaurt si dovlecei

Fritatta cu iaurt si dovlecei

Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii

8 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2012

    Foarte apetisanta!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • telemea de vaca rasa
  • cascaval ras
  • branza cu mucegai albastru
  • branza camemebert
  • masline negre
  • salam
  • 1 carnat oltenesc
  • 1 ciuperca
  • parmesan ras
  • 4 fire chives

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta calzone cu costita afumata/sunca