autor:

Gabrielaolteanu

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta speciala

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2012

Ingrediente
4 oua, telemea de vaca rasa, cascaval ras, branza cu mucegai albastru, branza camemebert, masline negre, salam, 1 carnat oltenesc, 1 ciuperca, parmesan ras, 4 fire chives

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente.
Am calit mai intai ciupercile, carnatul si salamul. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu branzeturile, maslinele si chives-ul taiat marunt. Peste ciupercile calite si carnat am adaugat amestecul cu oua. Tigaia dubla m-a ajutat sa o intorc frumos si sa-si pastreze aspectul.Cand am asezat-o pe farfurie am presarat parmesan.
Am servit cu rosii, ridichi proaspete si paine prajita.
Nu am mai pus sare caci branza era sarata, maslinele la fel si nu vroiam sa iasa potroaca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta speciala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua in cuib

Oua in cuib

Taiem un capacel fiecarei rosii si cu o lingurita scobim miezul. Punem rosiile intr-o tava cu hartie

8 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Ochiuri cu cascaval la cuptor

Ochiuri cu cascaval la cuptor

Cascavalul se taie in cubulete micute.Dupa ce se unge bine cu ulei de masline vasul de yena sau tava

5 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2012

    Foarte apetisanta!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • telemea de vaca rasa
  • cascaval ras
  • branza cu mucegai albastru
  • branza camemebert
  • masline negre
  • salam
  • 1 carnat oltenesc
  • 1 ciuperca
  • parmesan ras
  • 4 fire chives

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oua mexicane