autor:

Gabrielaolteanu

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta speciala

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2012

Ingrediente
4 oua, telemea de vaca rasa, cascaval ras, branza cu mucegai albastru, branza camemebert, masline negre, salam, 1 carnat oltenesc, 1 ciuperca, parmesan ras, 4 fire chives

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente.
Am calit mai intai ciupercile, carnatul si salamul. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu branzeturile, maslinele si chives-ul taiat marunt. Peste ciupercile calite si carnat am adaugat amestecul cu oua. Tigaia dubla m-a ajutat sa o intorc frumos si sa-si pastreze aspectul.Cand am asezat-o pe farfurie am presarat parmesan.
Am servit cu rosii, ridichi proaspete si paine prajita.
Nu am mai pus sare caci branza era sarata, maslinele la fel si nu vroiam sa iasa potroaca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta speciala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta de primavara

Omleta de primavara

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Saratele picante

Saratele picante

Am facut si saratelele picante. O minunatie. Am schimbat aluatul, este mult mai bun decat celalalt.

14 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2012

    Foarte apetisanta!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • telemea de vaca rasa
  • cascaval ras
  • branza cu mucegai albastru
  • branza camemebert
  • masline negre
  • salam
  • 1 carnat oltenesc
  • 1 ciuperca
  • parmesan ras
  • 4 fire chives

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu

Tiramisu

Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri de zahar pana s-au albit bine.Albusurile le-am

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
COSULETE DIN OUA