autor:

Anonim

» » Aperitive

omleta spumoasa cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
oua, smantana, unt, ulei, sare, piper, branza telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga galbenusurile , smantana,untul topit, sare , piper si se amesteca pana se omogenizeaza.
Compozitia obtinuta se rastoarna intr-o tigaie in care s-a infierbantat uleiul . Dupa ce s-a inchegat la baza si s-a rumenit putin, se ridica de jur -imprejur cu lama lata a unui cutit , ca sa curga compozitia moale de deasupra sub omleta si sa se coaguleze.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta spumoasa cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Chec sărat Victor

Chec sărat Victor

Preîncălzeste cuptorul la 180°C . Taie rondele măslinele şi jambonul bucăţele. Se poate

4 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute

8 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute