autor:

Anonim

» » Aperitive

omleta spumoasa cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
oua, smantana, unt, ulei, sare, piper, branza telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga galbenusurile , smantana,untul topit, sare , piper si se amesteca pana se omogenizeaza.
Compozitia obtinuta se rastoarna intr-o tigaie in care s-a infierbantat uleiul . Dupa ce s-a inchegat la baza si s-a rumenit putin, se ridica de jur -imprejur cu lama lata a unui cutit , ca sa curga compozitia moale de deasupra sub omleta si sa se coaguleze.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta spumoasa cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Omleta cu spanac

Omleta cu spanac

Spalati si zvantati frunzele de spanac, taiati-le bucati mari si puneti-le la calit intr-o tigaie

5 voturi    2 comentarii
6 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta aperitiv