Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 5 oua, , 1 1/2 para, , 1/2 lamaie, , coaja de portocala confiata, , 50 g ciocolata amaruie, , 2 linguri faina, , 1 plic praf de copt, , 5 linguri zahar pudra, , 1 lingura zahar tos, , 300 ml frisca nebatuta, , 120 g unt, , 2 linguri alcool de pere, , 1 varf de cutit sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Taiati ciocolata aschii subtiri. Curatati para, taiati-o cubulete si stropiti-o cu o lingurita cu zeama de lamaie.
Puneti sa se topeasca intr-o craticioara 90 g de unt si incorporati-l in aluat.
Caliti cubuletele de para in untul ramas (la foc mic), turnati peste ele aluatul si lasati-l sa se inchege, pe foc, aproximativ doua minute. Dati focul mai mic si mai lasati-l 5-6 minute sa se patrunda.
Rasturnati omleta pe un platou, presarati-o cu aschii de ciocolata si zahar tos si serviti-o calduta.