Bateti ouale circa 2 minute cu zaharul pudra si incorporati, amestecand intruna, faina, sarea si praful de copt. Turnati peste ele frisca nebatuta si alcoolul, adaugati coaja de portocala si lasati aluatul sa stea la rece 30 de minute.
Taiati ciocolata aschii subtiri. Curatati para, taiati-o cubulete si stropiti-o cu o lingurita cu zeama de lamaie.
Puneti sa se topeasca intr-o craticioara 90 g de unt si incorporati-l in aluat.
Caliti cubuletele de para in untul ramas (la foc mic), turnati peste ele aluatul si lasati-l sa se inchege, pe foc, aproximativ doua minute. Dati focul mai mic si mai lasati-l 5-6 minute sa se patrunda.
Rasturnati omleta pe un platou, presarati-o cu aschii de ciocolata si zahar tos si serviti-o calduta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii