Omleta taraneasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Omleta taraneasca

Ingrediente

  • Pentru o persoana
  • -2 oua
  • -50 g sunca
  • -50g cascaval
  • -o legatura marar
  • -1/2 ceapa sau un fir de ceapa verde
  • -1 ciupercuta
  • -1 lingura de ulei de masline
  • -2-3 masline
  • -sare si piper
  • -se poate servi cu o salata , eu am pus salata de varza rosie.

Mod de preparare

Ceapa si ciuperca se curata, si se taie .

Ouale se bat intr-un castron.

Legatura de marar se spala , se taie marunt si se adauga peste oua.

Maslinele se feliaza.

Sunca se taie in suvite subtiri.

O tigaie de teflon se pune pe foc cu o lingura de ulei de masline, ceapa , ciuperca si sunca. Se inabuse 2 minute, dupa care se adauga ouale batute impreuna maslinele,cu mararul si condimentele.

Dupa 2-3 minute se intoarce, se mai lasa pe foc 1/2 minut si se rastoarna pe o farfurie. Se serveste cu cascaval ras deasupra, alaturi de o salata.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor