autor:

Alina

» » Aperitive

Omleta taraneasca

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru o persoana, -2 oua, -50 g sunca, -50g cascaval, -o legatura marar, -1/2 ceapa sau un fir de ceapa verde, -1 ciupercuta, -1 lingura de ulei de masline, -2-3 masline, -sare si piper, -se poate servi cu o salata, eu am pus salata de varza rosie.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si ciuperca se curata, si se taie .
Ouale se bat intr-un castron.
Legatura de marar se spala , se taie marunt si se adauga peste oua.
Maslinele se feliaza.
Sunca se taie in suvite subtiri.
O tigaie de teflon se pune pe foc cu o lingura de ulei de masline, ceapa , ciuperca si sunca. Se inabuse 2 minute, dupa care se adauga ouale batute impreuna maslinele,cu mararul si condimentele.
Dupa 2-3 minute se intoarce, se mai lasa pe foc 1/2 minut si se rastoarna pe o farfurie. Se serveste cu cascaval ras deasupra, alaturi de o salata.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb 10 min ouale, se lasa in apa rece 5 min pentru a se decoji mai bine, apoi se taie in 2 bucati,

28 voturi    14 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    una din preferatele mele.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Consistenta, buna cu adevarat.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Tare bine mai arata!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru o persoana
  • -2 oua
  • -50 g sunca
  • -50g cascaval
  • -o legatura marar
  • -1/2 ceapa sau un fir de ceapa verde
  • -1 ciupercuta
  • -1 lingura de ulei de masline
  • -2-3 masline
  • -sare si piper
  • -se poate servi cu o salata
  • eu am pus salata de varza rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

Estera Flori (Chef de cuisine)

una din preferatele mele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta cu branza