autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta taraneasca aromata

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
300g cartofi, 100g bacon, 1 ardei gras rosu (mic), 1 lingura ulei, 1 ceapa mare, sare, piper macinat, 1 legatura arpagic, 6 oua, 5 linguri lapte, 1 lingura faina alba, nucsoara rasa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Se spala cartofii si se pun intr-o cantitate suficienta de apa, astfel incat sa fie acoperiti. Se firb acoperit aprox. 30 de minute, apoi se lasa la racit. Se curata si se taie in cubulete mici.

2 Se toaca baconul fara sorici. Se curata ardeiul, se spala si se toaca in cubulete mici. Se prajeste baconul intr-o tigaie, in ulei, la foc mic, apoi se adauga peste ceapa curatata si se toaca marunt.

3 Se adauga cubuletele de ardei si cartofi si se condimenteaza su sare si piper

4 Se spala si se toaca arpagicul. Se bat bine ouale, se adauga laptele si faina, apoi se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se adauga jumatate de arpagic.

5 Se toarna amestecul de oua in tigaie aprox. 10 minute, astfel incat partea superioara sa fie usor gelatinoasa. Se aluneca omleta pe un platou si se presara deasupra restul de arpagic. Se taie in felii si se serveste. Se potriveste cu salata de rosii si bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca aromata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta aperitiv omleta

Tarta aperitiv omleta

Sunca si ardeiulle taiem cubulete Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii. Faina o

29 voturi    18 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Ratotă cu ceapă verde

Ratotă cu ceapă verde

Am avut ouă proaspete si cu galbenuş galben - portocaliu aşa ca s-a impus o ratotă cu ceapă

1 vot    3 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    O mancare satioasa si gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300g cartofi
  • 100g bacon
  • 1 ardei gras rosu (mic)
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper macinat
  • 1 legatura arpagic
  • 6 oua
  • 5 linguri lapte
  • 1 lingura faina alba
  • nucsoara rasa

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O mancare satioasa si gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata Quatro Formaggi