1 Se spala cartofii si se pun intr-o cantitate suficienta de apa, astfel incat sa fie acoperiti. Se firb acoperit aprox. 30 de minute, apoi se lasa la racit. Se curata si se taie in cubulete mici.
2 Se toaca baconul fara sorici. Se curata ardeiul, se spala si se toaca in cubulete mici. Se prajeste baconul intr-o tigaie, in ulei, la foc mic, apoi se adauga peste ceapa curatata si se toaca marunt.
3 Se adauga cubuletele de ardei si cartofi si se condimenteaza su sare si piper
4 Se spala si se toaca arpagicul. Se bat bine ouale, se adauga laptele si faina, apoi se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se adauga jumatate de arpagic.
5 Se toarna amestecul de oua in tigaie aprox. 10 minute, astfel incat partea superioara sa fie usor gelatinoasa. Se aluneca omleta pe un platou si se presara deasupra restul de arpagic. Se taie in felii si se serveste. Se potriveste cu salata de rosii si bere rece.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii