autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta umpluta cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua, , 1 ceapa, , 8 ciuperci mai mari taiate felii, , 2 linguri patrunjel verde (taiat cu foarfeca), , 60 g unt, , sare, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Spargeti 4 oua intr-un castron si 4 in altul, sarati-le, piperati-le, bateti-le si puneti-le deoparte.
Curatati ceapa, tocati-o marunt si prajiti-o in 10 g de unt pana ce se rumeneste usor. Rasturnati ceapa intr-o strecuratoare, lasati-o sa se scurga, incorporati-o intr-una din cele doua omlete (crude) si amestecati bine cu o spatula.
Incingeti intr-o tigaie 20 g de unt, turnati omleta cu ceapa si lasati-o sa se inchege, amestecand cu spatula si ridicand marginile (ca sa ajunga dedesubt si ouale crude de deasupra).
Intr-o alta tigaie, incingeti 10 g de unt, caliti ciupercile taiate felii, lasati-le sa se scurga intr-o sita si presarati-le peste omleta cu ceapa.
Incingeti si restul de unt, turnati ouale batute din cel de-al doilea castron si lasati-le sa se inchege. Incalziti putin omleta cu ceapa si ciuperci, acoperiti-o cu omleta natur, presarati deasupra patrunjelul verde si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta umpluta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta in chifla

Omleta in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez. Oul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel

8 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua
  • 1 ceapa
  • 8 ciuperci mai mari taiate felii
  • 2 linguri patrunjel verde (taiat cu foarfeca)
  • 60 g unt
  • sare
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tortilla de luni sau omleta cu cartofi