Omleta umpluta cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua,
  • 1 ceapa,
  • 8 ciuperci mai mari taiate felii,
  • 2 linguri patrunjel verde (taiat cu foarfeca),
  • 60 g unt,
  • sare,
  • piper macinat.

Mod de preparare

Spargeti 4 oua intr-un castron si 4 in altul, sarati-le, piperati-le, bateti-le si puneti-le deoparte.

Curatati ceapa, tocati-o marunt si prajiti-o in 10 g de unt pana ce se rumeneste usor. Rasturnati ceapa intr-o strecuratoare, lasati-o sa se scurga, incorporati-o intr-una din cele doua omlete (crude) si amestecati bine cu o spatula.

Incingeti intr-o tigaie 20 g de unt, turnati omleta cu ceapa si lasati-o sa se inchege, amestecand cu spatula si ridicand marginile (ca sa ajunga dedesubt si ouale crude de deasupra).

Intr-o alta tigaie, incingeti 10 g de unt, caliti ciupercile taiate felii, lasati-le sa se scurga intr-o sita si presarati-le peste omleta cu ceapa.

Incingeti si restul de unt, turnati ouale batute din cel de-al doilea castron si lasati-le sa se inchege. Incalziti putin omleta cu ceapa si ciuperci, acoperiti-o cu omleta natur, presarati deasupra patrunjelul verde si serviti-o imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise