Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 oua, suc de sfecla rosie, ulei, sare, condimente
Dificultate: Medie | Timp: 15 min
Mod de preparare
La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat.
Se confectioneaza din carton lucios o forma de inima de aproxiamtiv marimea unei palme.
Se azaza in tigaia unsa. Se toarna de jur imprejurul inimii compozitia galbena, iar in centru compozitia rosie.
Dupa ce omleta a inceput sa se inchege se scoate forma si se continua la modul clasic. Daca se acopera cu capac nu mai este nevoie de a fi intoarsa.
Se serveste cu
cafea si briose
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Valentina" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate