1. Bate albusurile cu sare pana ce devin pufoase.Adauga bicarbonatul si galbenusurile si amesteca.Inglobeaza parmezanul ras.
2. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie si toarna compozitia cu oua in ea.Lasa-o sa se prajeasca pana ce se rumeneste usor, iar apoi intoarce-o pe cealalta parte si prajeste-o la fel.
3. Pune omleta pe o farfurie, decoreaz-o cu maioneza si ketchup si serveste-o.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii