Reteta postata pe: 20 mai 2009
Ingrediente
•2 oua, separate, •sare, dupa gust, •½ lingurita bicarbonate, •parmezan, proaspat ras, •maioneza si ketchup, pentru decor
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
1. Bate albusurile cu sare pana ce devin pufoase.Adauga bicarbonatul si galbenusurile si amesteca.Inglobeaza parmezanul ras.
2. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie si toarna compozitia cu oua in ea.Lasa-o sa se prajeasca pana ce se rumeneste usor, iar apoi intoarce-o pe cealalta parte si prajeste-o la fel.
3. Pune omleta pe o farfurie, decoreaz-o cu maioneza si ketchup si serveste-o.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta vesela" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Se curata cartofii si se dau prin razatoare. Peste cartofi se adauga ouale, faina, sare si piper.
4 voturi
1 comentariu
15 min
Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic, adaugam toata faina si
20 voturi
16 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009
Felicitari ! Arata tare fain !!!