1. Bate albusurile cu sare pana ce devin pufoase.Adauga bicarbonatul si galbenusurile si amesteca.Inglobeaza parmezanul ras.
2. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie si toarna compozitia cu oua in ea.Lasa-o sa se prajeasca pana ce se rumeneste usor, iar apoi intoarce-o pe cealalta parte si prajeste-o la fel.
3. Pune omleta pe o farfurie, decoreaz-o cu maioneza si ketchup si serveste-o.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii