1. Bate albusurile cu sare pana ce devin pufoase.Adauga bicarbonatul si galbenusurile si amesteca.Inglobeaza parmezanul ras.
2. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie si toarna compozitia cu oua in ea.Lasa-o sa se prajeasca pana ce se rumeneste usor, iar apoi intoarce-o pe cealalta parte si prajeste-o la fel.
3. Pune omleta pe o farfurie, decoreaz-o cu maioneza si ketchup si serveste-o.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii