Se scot ouale de la rece (este important sa fie incalzite in prealabil - eventual se pot pune sub un jet de apa calda!). Se toaca marunt(cubulete mici) ardeiul verde si rosu. Daca dorim un aperitiv mai consistent, pregatim bacon-ul taiat feliute subtiri sau calim in putin unt ciupercile taiate in 4 (se pun apoi sa se scurga pe un pat de servetele de hartie). De asemenea, pregatim din timp patrunjelul sau mararul tocat fin.
Se pune pe o farfurie intinsa. Risipim cascavalul ras sau parmezanul pe toata suprafata omletei. Decoram cu o creguta de patrunjel sau marar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii