autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omlete cu menta si branza telemea

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati): 150 g branza telemea, , 12 oua, , 6 frunze de menta proaspata, , sare,, piper, , ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Sfaramati branza telemea intr-un castron si amestecati-o cu ouale batute si frunzele de menta taiate cu foarfeca. Adaugati sare (nu prea multa) si piper si faceti 12 omlete intr-o tigaie mica, unsa cu putin ulei.
Serviti-le reci, cu bucatele de castravete stropite cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omlete cu menta si branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Briose cu kaizer si masline

Briose cu kaizer si masline

Se toaca ceapa verde si se taie kaizerul cubulete si se calesc impreuna in 50 ml ulei, apoi se

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Omleta cu rosii(1)

Omleta cu rosii(1)

Se pregateste la fel ca \"omleta cu rosii\",deasupra se rade briza.Se serveste cu castraveti cruzi.

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati): 150 g branza telemea
  • 12 oua
  • 6 frunze de menta proaspata
  • sare,
  • piper
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor