autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Orata al forno

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente ptr. 2 persoane: 2 dorade de circa 250 grame una, o rosie, 2 cartofi, 1 catel de usturoi, patrunjel,sare, condimente ptr peste, piper si ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si inauntru). Taiem cubulete rosia si cartofii. Tocam marunt patrunjelul si usturoiul. Pregatim 2 foi de aluminiu, ungem cu putin ulei si asezam pestele. Ii deschidem burta si o umplem cu cartof, rosie, patrunjel si usturoi. Inchidem foaia de aluminiu ca pe o caramela si se pune in cuptor ptr. 25-30 de minute la 160°-180°. Se serveste caramela calda si se deschide usor pentru a nu iesi sucul care este inauntru. Pofta buna.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Orata al forno" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Arata tare bine...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Gustos si sanatos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 2 persoane: 2 dorade de circa 250 grame una
  • o rosie
  • 2 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel,sare
  • condimente ptr peste
  • piper si ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza
Tarta sarata cu foietaj

Tarta sarata cu foietaj

Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand

16 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Snitele de peste