autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Orata al forno

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente ptr. 2 persoane: 2 dorade de circa 250 grame una, o rosie, 2 cartofi, 1 catel de usturoi, patrunjel,sare, condimente ptr peste, piper si ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si inauntru). Taiem cubulete rosia si cartofii. Tocam marunt patrunjelul si usturoiul. Pregatim 2 foi de aluminiu, ungem cu putin ulei si asezam pestele. Ii deschidem burta si o umplem cu cartof, rosie, patrunjel si usturoi. Inchidem foaia de aluminiu ca pe o caramela si se pune in cuptor ptr. 25-30 de minute la 160°-180°. Se serveste caramela calda si se deschide usor pentru a nu iesi sucul care este inauntru. Pofta buna.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Orata al forno" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod cu crusta de marar

Cod cu crusta de marar

Fileurile de cod se spala, se zvanta, se tin la marinat cca. 10-15 minute, se sterg si se tavalesc

4 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien

20 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Arata tare bine...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Gustos si sanatos!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 2 persoane: 2 dorade de circa 250 grame una
  • o rosie
  • 2 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel,sare
  • condimente ptr peste
  • piper si ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Tarta sarata cu foietaj

Tarta sarata cu foietaj

Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand

16 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Ton Tataki cu piure de broccoli