Autor:
MILY (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
3 orate, ulei, usturoi, rozmarin, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se curata si se spala pestele. Se aseaza fiecare orata in cate o bbucata de folie de aluminiu si se pune in fiecare ulei, usturoi (sau ceapa), rozmarin si sare si se inchide folia de aluminiu. Se pune in tava si se da la cuptor pt 30 min. Se poate manca cu suc de la lamaie stors pe deasupra oratei.
Daca ti-a placut reteta noastra "ORATA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Se spala bine pestele si se curata de intestine si solzi,sau cereti vanzatorului sa faca aceasta
8 voturi
4 comentarii
40 min
Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele
11 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate