autor:

MILY

» » Mancaruri cu peste

ORATA LA CUPTOR

Autor: MILY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MILY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
3 orate, ulei, usturoi, rozmarin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele. Se aseaza fiecare orata in cate o bbucata de folie de aluminiu si se pune in fiecare ulei, usturoi (sau ceapa), rozmarin si sare si se inchide folia de aluminiu. Se pune in tava si se da la cuptor pt 30 min. Se poate manca cu suc de la lamaie stors pe deasupra oratei.
Daca ti-a placut reteta noastra "ORATA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se spala bine pestele si se curata de intestine si solzi,sau cereti vanzatorului sa faca aceasta

8 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav A la Venitienne