Se spala bine pestele si se curata de intestine si solzi,sau cereti vanzatorului sa faca aceasta operatie...
Se usuca cu un servet de bucatarie,se unge cu ulei,apoi se adauga sare si un pic de otet .Se fac cateva taieturi cu un cutit ascutit,in care bagam felii de usturoi si patrunjel verde.S e baga la cuptorul preincalzit 30 minute la 180 grade.Se serveste cald.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii