autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu peste

Orata la cuptor

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2011

Ingrediente
2 orate medii, sare, ulei de masline, 2 linguri de otet, 2 catei de usturoi, patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele si se curata de intestine si solzi,sau cereti vanzatorului sa faca aceasta operatie...
Se usuca cu un servet de bucatarie,se unge cu ulei,apoi se adauga sare si un pic de otet .Se fac cateva taieturi cu un cutit ascutit,in care bagam felii de usturoi si patrunjel verde.S e baga la cuptorul preincalzit 30 minute la 180 grade.Se serveste cald.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele

11 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Macrou in folie la cuptor

Macrou in folie la cuptor

Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie

31 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    Vin si eu la o portie.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011

    Simplu , sanatos si delicios ! Felicitari ! *****

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011

    Si mamaliguta calda as adauga eu:) !!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Delicios!***** La Multi Ani 2011 si multa sanatate scumpei tale fetite!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 orate medii
  • sare
  • ulei de masline
  • 2 linguri de otet
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

100 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Vin si eu la o portie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Creveti cu usturoi si vin alb