Orez 4 anotimpuri

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg orez cu bobul lung prefiert
  • 200 g masline negre
  • 1 capatana usturoi
  • 1 avocado
  • 100 g alune caju
  • 2 rosii
  • ulei de masline, suc de lamaie
  • magheran, oregano, busuioc, rozmarin

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare si putin ulei.

Din masline, usturoi, ulei si suc de lamaie se face o pasta, care trebuie sa iasa foarte fina.

Din pulpa fructului de avocado, alune caju macinate, ulei si suc de lamaie se face o alta pasta (un alt sos).

Din rosii se face suc, care se amesteca cu oregano, magheran, busuioc si se fierbe putin pana se intrepatrund aromele.

Cand a fiert orezul se serveste alaturi de aceste 3 sosuri (paste) fiecare de alta culoare (toate 4 la un loc simbolizand cele 4 anotimpuri).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise