Ingrediente
1/2 kg orez cu bobul lung prefiert, 200 g masline negre, 1 capatana usturoi, 1 avocado, 100 g alune caju, 2 rosii, ulei de masline, suc de lamaie, magheran, oregano, busuioc, rozmarin
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
1 vot
Mod de preparare
Din masline, usturoi, ulei si suc de lamaie se face o pasta, care trebuie sa iasa foarte fina.
Din pulpa fructului de avocado, alune caju macinate, ulei si suc de lamaie se face o alta pasta (un alt sos).
Din rosii se face suc, care se amesteca cu oregano, magheran, busuioc si se fierbe putin pana se intrepatrund aromele.
Cand a fiert orezul se serveste alaturi de aceste 3 sosuri (paste) fiecare de alta culoare (toate 4 la un loc simbolizand cele 4 anotimpuri).
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
Un deliciu...