Orezul se fierbe in apa cu sare si putin ulei.
Din masline, usturoi, ulei si suc de lamaie se face o pasta, care trebuie sa iasa foarte fina.
Din pulpa fructului de avocado, alune caju macinate, ulei si suc de lamaie se face o alta pasta (un alt sos).
Din rosii se face suc, care se amesteca cu oregano, magheran, busuioc si se fierbe putin pana se intrepatrund aromele.
Cand a fiert orezul se serveste alaturi de aceste 3 sosuri (paste) fiecare de alta culoare (toate 4 la un loc simbolizand cele 4 anotimpuri).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii