- se presoara capsunile cu zahar si sucul de lamaie si se pun la foc mic cam o ora sa se primeasca un sos grosut.
- se pune untul in tigaie deasemenea la foc mic sa se topeasca si incalzeasca, se adauga curmalele taiate cuburi (1cm) pentru a se cali un pic.
- se pune orezul cu laptele la foc mic se deasupra se adauga curmalele calite in unt. Se lasa la foc mic pana cand orezul e gata.
- intr-un bowl se pune putin sos de capsuna dupa care un strat bunisor de orez. Se repeta procesul pina se termina orezul.
De dorit ca ultimul strat de deasupra sa fie sosul de capsuna.
Se pune citeva ore in frigider la rece.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii