Se fierbe orezul, dar doar cateva minute, se pune ceapa taiata marunt sau cea de la borcan murata, se curata morcovii si se taie cuburi mai mari si se pun toate in orezul putin fiert, se pun condimentele specificate dupa gust si se baga la cuptor la o temp. de 200 grade aproximativ 1 ora, dar se verifica.
O minunatie! Celor carnivori se poate adauga si carne dupa preferinta, dar fiarta putin, inainte de a se baga la cuptor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii