autor:

alina

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Orez cu ciuperci

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente:250 g orez, 100g ciperci in conserva, 1 ceapa, 50ml vin alb, 1 cub vegetal,20g unt, 20 g parmezan, sare, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Preparare: Intr-o cratita incinsa cu putin ulei distuim ceapa tocata marunt. Dupa 5 minute adaugam orezul si il prajim putin(1 minut), dupa care il stingem cu vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul si adaugam ciupercile taiate marunt.Adaugam apa si cubul vegetal si continuam sa fierbem orezul pentru circa 15 minute. Apa se adauga cate putina si se mesteca.Dupa 15 minute cand orezul nostru este \"al dente\" se amesteca cu untul si parmezanul devenind cremos....un pic de patrunjel si pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    O papica pe cinste !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    E o bunatate !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Chiar ca pofta buna, ce bun trebuie sa fie!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:250 g orez
  • 100g ciperci in conserva
  • 1 ceapa
  • 50ml vin alb
  • 1 cub vegetal,20g unt
  • 20 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O papica pe cinste !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole batuta