autor:

alina

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Orez cu ciuperci

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente:250 g orez, 100g ciperci in conserva, 1 ceapa, 50ml vin alb, 1 cub vegetal,20g unt, 20 g parmezan, sare, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Preparare: Intr-o cratita incinsa cu putin ulei distuim ceapa tocata marunt. Dupa 5 minute adaugam orezul si il prajim putin(1 minut), dupa care il stingem cu vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul si adaugam ciupercile taiate marunt.Adaugam apa si cubul vegetal si continuam sa fierbem orezul pentru circa 15 minute. Apa se adauga cate putina si se mesteca.Dupa 15 minute cand orezul nostru este \"al dente\" se amesteca cu untul si parmezanul devenind cremos....un pic de patrunjel si pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez cu ciuperci

Orez cu ciuperci

Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe cutie. Se spala intr-o sita sub apa rece si se pune

13 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Intai se prepara garnitura avand timpul de preparare mai mulng decat cel al somonului. Se taie ceapa,usturoiul

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    O papica pe cinste !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    E o bunatate !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Chiar ca pofta buna, ce bun trebuie sa fie!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:250 g orez
  • 100g ciperci in conserva
  • 1 ceapa
  • 50ml vin alb
  • 1 cub vegetal,20g unt
  • 20 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O papica pe cinste !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Turtite de dovlecei cu sos de iaurt aromat