Se taie ceapa si ardeiul solzisori ;i se calesc in ulei. Se adauga orezul bine spalat si se caleste 2 minute. Se adauga apa(la o ceasca de orez 4 cesti de apa) si imediat se pun si ciupercile taiate felii, usturoiul taiat feliute mici, sarea, pipeul, foile de dafin. Se amesteca sa nu se lipeasca, se pune si mararul si se baga in cuotorul incalzit sa scada suficient. E bine sa se opreasca focul cand mancarea e destul de zemoasa. Pana se raceste, orezul mai absoarbe din apa.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii