Se taie ceapa si ardeiul solzisori ;i se calesc in ulei. Se adauga orezul bine spalat si se caleste 2 minute. Se adauga apa(la o ceasca de orez 4 cesti de apa) si imediat se pun si ciupercile taiate felii, usturoiul taiat feliute mici, sarea, pipeul, foile de dafin. Se amesteca sa nu se lipeasca, se pune si mararul si se baga in cuotorul incalzit sa scada suficient. E bine sa se opreasca focul cand mancarea e destul de zemoasa. Pana se raceste, orezul mai absoarbe din apa.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii