autor:

Anonim

» » Aperitive

Orez cu frisca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
orez, lapte, zahar, zahar vanilat, frisca, fructe confiate, sirop de fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

In laptele fiert, cand da un clocot,se adauga orezul si se continua fierberea, amestecand mereu. Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar, sare, zahar vanilat si se continua fierberea. Se lasa sa se receasca putin si se toarna in forme umezite cu apa. Dupa ce s-au racit se scoate din forme, se asaza pe platou si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca de orez cu ciocolata si frisca

Budinca de orez cu ciocolata si frisca

Se pune apa la fiert , iar cand clocoteste se adauga orezul si se lasa la fiert, iar cand e aproape

4 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci
Budinca de orez cu capsuni si frisca

Budinca de orez cu capsuni si frisca

Puneti laptele, un varf de sare si zaharul la foc mic pana se topesc toate. Adaugati si coaja de

5 voturi    2 comentarii
40 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • lapte
  • zahar
  • zahar vanilat
  • frisca
  • fructe confiate
  • sirop de fructe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cartofi cu salvie la cuptor