autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Orez cu frisca si fructe confiate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
orez, lapte, zahar, zahar vanilat, frisca, fructe confiate, sirop de fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In laptele fiert, cand da un clocot,se adauga orezul si se continua fierberea, amestecand mereu. Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar, sare, zahar vanilat si se continua fierberea. Se lasa sa se receasca putin si se toarna in forme umezite cu apa. Dupa ce s-au racit se scoate din forme, se asaza pe platou si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu frisca si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu fulgi de ciocolata

Biscuiti cu fulgi de ciocolata

Se amesteca primele 4 ingredienta ,apoi se adauga oul si se amesteca bine,se adauga faina putin cate

5 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu gem

Tarta cu gem

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu zaharul, sarea,zaharul vanilat si praful de copt.

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • lapte
  • zahar
  • zahar vanilat
  • frisca
  • fructe confiate
  • sirop de fructe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de capsuni