Se taie in doua batonul de vanilie.
Se taie în două batonul de vanilie, pe lung. Se dă în fiert laptele cu păstaia de vanilie, sarea şi zahărul; se adaugă orezul, se dă într-un clocot şi se reduce apoi focul.
Se acoperă vasul cu un capac şi se lasă să fiarbă orezul la foc mic, timp de cca. 35 minute.
Punem orezul cu lapte in blender si adaugam felii de ananas si mixam. Apoi punem in boluri si servim.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii