Orez cu lapte si biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Orez cu lapte si biscuiti

Ingrediente

  • 750 ml lapte
  • 250 g orez
  • coaja de la o portocala
  • o esenta de rom
  • o mana de stafide
  • cateva nuci taiate grosier
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • zahar tos dupa gust
  • biscuiti simpli

Mod de preparare

Am fiert pe jumatate orezul in apa cu un praf de sare.

Separat am pus intr-un vas laptele cu coaja de portocala, esenta de rom, zaharul vanilat, stafidel, nuca si zaharul tos. Am lasat pana s-a incalzit si am adaugat orezul scurs. Am lasat sa mai fiarba 10-15 minutele. Am adaugat biscuitii taiati grosier si am amestecat bine.

Am lasat sa se raceasca putin si am pus in boluri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise