Se fierbe orezul cu laptele,se adauga 100 gr zahar,zaharul vanilat,2 galbenusuri si albusurile batute spuma.Se unge cu un un vas termorezistent sau o tava,se aseaza orezul,se niveleaza.Merele se curata de coaja si se scoate mijlocul de seminte,se pun intr-o cratita cu 50 gr de zahar si putina apa,se lasa sa fiarba 10 minute,se aseaza peste orez,se dau la cuptor 10 minute.
Desertul se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii