autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

OREZ CU LAPTE SI PORTOCALE - 4 portii

Autor: ciufolici (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ciufolici (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
200g orez cu bobul rotund, 1 cana cu suc de portocale, 800ml lapte, zahar dupa gust, 2 portocale

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se spala orezul si se pune sa se umfle in suc de portocale. Se lasa 60 de minute.
2. Se pune laptele la fiert, se adauga zahar dupa gust si cand incepe laptele sa fiarba, se adauga orezul bine scurs de sucul de portocale.
3. Dupa ce a fiert orezul si s-a racit, se amesteca cu portocale taiate si se serveste cu felii de portocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "OREZ CU LAPTE SI PORTOCALE - 4 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu visine si dulce de leche

Tarta cu visine si dulce de leche

Spalam visinele apoi le scoatem samburii si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.Daca sunt congelate

2 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Wafe cu fructe proaspete

Wafe cu fructe proaspete

2 banane curatate se razuiesc pe razatoarea mare, adaugam 1 mar mare curatat si razuit pe razatoarea

3 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Delicios si usor de pregatit.Mi-aduc aminte de copilarie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200g orez cu bobul rotund
  • 1 cana cu suc de portocale
  • 800ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 portocale

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios si usor de pregatit.Mi-aduc aminte de copilarie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu branza si capsuni