autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

OREZ CU LAPTE SI PORTOCALE - 4 portii

Autor: ciufolici (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ciufolici (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
200g orez cu bobul rotund, 1 cana cu suc de portocale, 800ml lapte, zahar dupa gust, 2 portocale

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se spala orezul si se pune sa se umfle in suc de portocale. Se lasa 60 de minute.
2. Se pune laptele la fiert, se adauga zahar dupa gust si cand incepe laptele sa fiarba, se adauga orezul bine scurs de sucul de portocale.
3. Dupa ce a fiert orezul si s-a racit, se amesteca cu portocale taiate si se serveste cu felii de portocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "OREZ CU LAPTE SI PORTOCALE - 4 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini brioșe cu lămaie

Mini brioșe cu lămaie

Pornim cuptorul la 180”C. și pregătim aproximativ 25 mini forme de brioșe din hartie ori

2 voturi    3 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Chiftele din dovlecei dulci si sarate

Chiftele din dovlecei dulci si sarate

Chiftele sarate: 2 dovlecei mari Marar ½ -1 legatura Telemea de vaca Telemea de oaie O priza

6 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Delicios si usor de pregatit.Mi-aduc aminte de copilarie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200g orez cu bobul rotund
  • 1 cana cu suc de portocale
  • 800ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 portocale

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios si usor de pregatit.Mi-aduc aminte de copilarie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Chec cu portocale