Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele si foaia de dafin, se adauga ceapa tocată marunt care se prejeste putin pana devine translucidă, fără să se ardă.
Se adaugă apoi orezul,se dă focul mai tare si se prăjeste pana capătă o culoare uşor maronie.
Se stinge cu supa de carne căldută sau cu apa in care s-a fiert un cub de supa de pui sau vegeta.
se dă focul mic si se lasă sa fiarbă încet fara a se amesteca.
Dupa 10 minute se pun legumele,se misca usor tigaia pt a se amesteca ingredientele si daca mai este nevoie se mai adauga supa.
Daca legumele sunt proaspete,morcovul se taie in făşii subtiri,pe lung,ardeii la fel.legumele nu trebuie să fie foarte fierte,ci doar uşor moi.
La servire se adaugă pătrunjel verde,care se spală în apa fierbinte(pt.o aromă mai puternică)si nu se taie ci se rupe frunzulite.
Se serveşte atat simplu cu salata verde cat sipe post de garnitura alături de orice tip de carne,inclusiv peste.
Bon apetit!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii