autor:

Truedelights

» » Retete de post

Orez cu legume

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 mai 2010

Ingrediente
o cana orez, 3 cani apa, 4-5 linguri ulei, un morcov potrivit, cateva ciuperci proaspete, un ardei gras verde sau rosu, marar taiat fin, sare, piper, vegeta

Dificultate: Medie Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul in mai multe ape si se lasa la inmuiat.
Se rade jumatate din morcov iar jumatate se toaca marunt.
Ardeiul si ciupercile se taie feliute.
Se calesc legumele in ulei.
Se pune orezul in apa cu sare la fiert. Cand e fiert pe jumatate se adauga si legumele calite .
Spre sfarsit se pune mararul , piperul si se potriveste gustul cu sare si vegeta.

Servim orezul ca garnitura la diverse mancaruri ,
sau daca tinem post servim cu o salata de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

Rețeta aceasta este ușor și repede de făcut și este perfectă pentru orice zi din săptămână.

32 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu legume

Orez cu legume

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Ardeii sunt spălaţi şi curăţaţi

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adriana Ionescu (Bucatar sef) , 10 martie 2014

    Eu calesc intotdeauna orezul inainte de a-l fierbe. Asta ajuta ca bobul sa se pastreze intreg si sa nu se prinda de cratita. Nu este nevoie deloc sa se mai mestece in mancare.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Rapid si frumos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Tare bine arata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte frumos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte aromat si prezentare super !*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Noi folosim orezul cu legume foarte des ,ne place simplu sau garnitura la friptura.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Super bun...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Ce e bun ? si lui Dumnezeu ii place ?, nu ?, felicitari pentru expunere !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte bun! Eu mai pun si praz si mazare! Iese foarte bun!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      I-mi place mult!frumoasa prezentare

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Arata superb orezul ,dar nu am incercat niciodata sa-l pun la inmuiat.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Si mie imi place orezul cu legume.Foarte frumos prezentat.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Gustos si sanatos !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • o cana orez
  • 3 cani apa
  • 4-5 linguri ulei
  • un morcov potrivit
  • cateva ciuperci proaspete
  • un ardei gras verde sau rosu
  • marar taiat fin
  • sare
  • piper
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Adriana Ionescu (Bucatar sef)

Eu calesc intotdeauna orezul inainte de a-l fierbe. Asta ajuta ca bobul sa se pastreze intreg si sa nu se prinda de cratita. Nu este nevoie deloc sa se mai mestece in mancare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
TOCANITA DE CARTOFI