Se spala orezul in mai multe ape si se lasa la inmuiat.
Se rade jumatate din morcov iar jumatate se toaca marunt.
Ardeiul si ciupercile se taie feliute.
Se calesc legumele in ulei.
Se pune orezul in apa cu sare la fiert. Cand e fiert pe jumatate se adauga si legumele calite .
Spre sfarsit se pune mararul , piperul si se potriveste gustul cu sare si vegeta.
Servim orezul ca garnitura la diverse mancaruri ,
sau daca tinem post servim cu o salata de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii