Ingrediente
o cana orez, 3 cani apa, 4-5 linguri ulei, un morcov potrivit, cateva ciuperci proaspete, un ardei gras verde sau rosu, marar taiat fin, sare, piper, vegeta
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Se rade jumatate din morcov iar jumatate se toaca marunt.
Ardeiul si ciupercile se taie feliute.
Se calesc legumele in ulei.
Se pune orezul in apa cu sare la fiert. Cand e fiert pe jumatate se adauga si legumele calite .
Spre sfarsit se pune mararul , piperul si se potriveste gustul cu sare si vegeta.
Servim orezul ca garnitura la diverse mancaruri ,
sau daca tinem post servim cu o salata de legume.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010
Tare bine arata!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Foarte frumos!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Foarte aromat si prezentare super !*****
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Noi folosim orezul cu legume foarte des ,ne place simplu sau garnitura la friptura.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Super bun...
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Ce e bun ? si lui Dumnezeu ii place ?, nu ?, felicitari pentru expunere !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Foarte bun! Eu mai pun si praz si mazare! Iese foarte bun!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
I-mi place mult!frumoasa prezentare
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Arata superb orezul ,dar nu am incercat niciodata sa-l pun la inmuiat.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Si mie imi place orezul cu legume.Foarte frumos prezentat.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Gustos si sanatos !
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Foarte bun!